Utown våning II - när morgonkaffet rinner till

Hej Vänner!

 

Som ni alla säkert märkte igår blev det inget nytt inlägg, av den enkla förklaringen att ingen av oss gick på toaletten. Vi kände nämligen för en liten utmaning i den alltmer händelsefattiga vardag som NUS-student. Jag skribent O klarade utmaningen med högsta betyg medan det är högst oklart hur de två övriga figurerna i denna trio klarade utmaningen. Det kan ha gått mindre bra med tanke på att båda tvättar idag…

 

Nog om detta, igår invigdes den 6 år gamla University Town (bättre sent än aldrig). University Town eller U-town som det så läckert kallas är vårt hem under denna termin och området är minst sagt välutrustat (nu syftar jag givetvis bara på toalettutbudet). Med en toalett i varje hörn behöver man aldrig känna sig otrygg eller orolig utan man kan utan problem förtära en indisk Extra Spicy måltid och inte behöva oroa sig för om toaletten i lägenheten är upptagen av koreanen DJ eller hans käre vän Toby som vi kallar honom då vi inte lyckats lista ut vad han heter under de snart tre månader vi bott tillsammans. Man kan istället gå direkt mot en fantastisk offentlig toalett och göra det man måste göra. För att fira invigningen av U-town tänkte vi tillägna detta inlägg till detta fantastiska campus-boende genom att välja ut vår favorittoalett och utvärdera dess prestanda.

 

Toaletten vi har valt är toaletten utanför Mac-rummet ovanför Starbucks.

 

Renlighet –  6 stjärnor

Godkänd daglig städning som inträffar på morgonen, men spår av mindre tilltalande rester ses ofta på denna toalett. Ytterligare en städning per dag hade inte skadat.

 

Tillgänglighet – 7 stjärnor

Toaletten ligger nära ett studierum där inte bara asiatiska studenter håller till utan även mycket utbytesstudenter. Detta leder till ett mer frekvent användande av toaletten vilket leder till ovanstående otrevligheter. Toaletten ligger dock strategiskt väldigt bra till, sett till att Starbucks ligger en våning ner, då många hävdar att kaffe sätter fart på tarmrörelserna på morgonkvisten.

 

Utrustning – 7 stjärnor

Utrustningen är tilltalande, ett bra antal toaletter, urinoarer (med avskärmning) och effektiva handtorkare gör toalettbesöket till en fröjd. Om man ska klaga på något är det att tvålkoppen inte fylls upp på regelbunden basis vilket drar ned betyget något, samt att det saknas pappershanddukar som komplement till handtorken. 

 

Design & Innovation – 7 stjärnor

Fantastisk härlig design, fräck kakel och den väldigt retro  WC-skylten får en att verkligen vilja gå på toaletten.

 

Lukt – 6 stjärnor

Helt OK, om kanske lite unken lukt. Hade inte skadat med en luftrenare vilket hade höjt betyget.

 

Allt som allt får toaletten 6,6 stjärnor vilket var lägre än vad vi faktiskt trodde att denna oas skulle få. Det är ju trots allt vår favvo-toalett!

 

I helgen kommer vi förhoppningsvis lämna U-town och söka oss mot mer centralt belägna toaletter! Vi vill även passa på att tacka vår nya annonsör Skickatårta.se. Ha det bra så länge vänner!

 

Väl mött!

//Toachelin

 

 

 



Kommentarer
Krystas Langsam

Jag älskar språket ni använder för att beskriva denna inrättning, det fungerar fullständigt laxerande på mig . Tack för ännu en fullträff! :-)

2013-10-18 @ 20:06:07
Mr Durchfall

En mycket trevlig blogg som tar oss med på en nervkittlande resa i jakten på den bästa platsen i livet, den ultimata toaletten. Jag sitter och väntar med spänning på vilka nya utmaningar som väntar er.

2013-10-21 @ 22:44:18


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

skithusguiden.blogg.se

- din guide till den ultima skitupplevelsen

RSS 2.0