Toaletternas Michelin

Hej vänner, detta blir Skithusguidens första blogginlägg, fantastiskt spännande tycker vi! Vi kommer i detta inlägg att berätta lite om bloggens innehåll, utformning av inlägg och nämna kriterierna vi kommer att bedöma. För att hålla er läsare uppdaterade med de bästa toaletterna kommer vi att ha en topplista där vi rankar de olika toaletterna vi besöker runt om i världen. Listan kommer att uppdateras efterhand och månadens bästa kommer att utses. Gästbloggare och intervjuer utlovas även.

Nog om detta, vi kommer att bedöma toaletterna utefter fem stycken noga utvalda kriterier som inte kommer att ändras för att ge de olika skithusen en så rättvis bedömning som möjligt. De fem kriterierna är:
  1. Renlighet
  2. Tillgänglighet
  3. Utrustning
  4. Design & Innovation
  5. Lukt
Genom dessa fem kriterier kommer de olika toaletterna att erhålla att antal stjärnor, mer exakt mellan 1 och 10 stycken. Publika toaletter och endast dessa kommer att bedömas. Det kan handla om allt från restaurangtoaletter till utedass, men tanken är ett utedass kan erhålla samma antal stjärnor eller fler än en toalett på ett femstjärnigt hotell. Vi hoppas i alla fall att denna blogg kommer att falla er i smaken och fylla ett tomrum i alla er läsares ständiga sökande efter den ultimata offentliga toaletten.

Väl mött
//Toachelin 


Kommentarer
Per-Erik

Ser verkligen fram emot detta!

2013-10-13 @ 15:53:12
Johan

Ja det låter mycket intressant (:

2013-10-13 @ 15:54:05
Anonym

Verkligen på tiden! Har haft behov av denna information sen 60-talet. Att följa denna blogg känns som ett måste och NÖDvändigt!

2013-10-13 @ 17:23:19
Ogge O

Äntligen en vettig blogg, det här kan bli riktigt bra!

2013-10-13 @ 17:26:02
Krystas Langsam

Skulle varit intressant läsning om ni kunde hitta och recensera en "pedaltoalett", sådana existerar väl fortfarande i Sydostasien!?

2013-10-15 @ 18:05:32


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

skithusguiden.blogg.se

- din guide till den ultima skitupplevelsen

RSS 2.0