Ett hål i golvet på Bizzard 2

Hej vänner, idag befinner vi oss på NUS Business School, National University of Singapores flaggskepp och det sämsta stället du kan befinna dig på om du är lång, blond och ogillar när folk stirrar ner dig, tur då att man inte är i riskgruppen. Här kan man på riktigt känna den asiatiska konkurrensen och man kan nästintill ta på spänningen. Eftersom de flesta här varken har tid att gå på toaletten eller att äta för den delen är toalettkvaliteten superb. Orörda toaletter som städas på kontinuerlig basis. Här finns toaletter för alla, både vanliga klassiska vattenklosetter och mer karaktäristiska (mindre tilltalande) pedaltoaletter som till och med här i Asien börjar försvinna. Vi har fått förfrågningar om att recensera en sådan, men ingen av oss visste hur den skulle brukas och därför får ni läsare vänta på en asiatisk gästbloggare som trots allt går på toaletten någon gång under dagen (tror vi). Nu över till betygsättningen.

 

Vi har idag recenserat toaletten på Bizard 2, våning 5 (ta ej trappan hela vägen upp, speciellt inte om ni är från Finland och har ljusblå skjorta).

 

Renlighet –  7 stjärnor

Godkänd daglig städning som inträffar på morgonen, med andra ord, gå efter morgonkaffet. Trots detta är nivån någorlunda hög under hela dagen vilket antagligen beror på det faktum som jag tidigare beskrev, nämligen att toaletten inte används. Vattenstänk på golv och spegel drar ned betyget (det här är inget fågelbad!!!).

 

Tillgänglighet – 5 stjärnor

Toaletten ligger högst upp i huset och av någon outgrundlig anledning går hissen inte ändan upp, hö hö... Trapporna upp kan bidra till en mindre trevlig upplevelse, speciellt om man lider av den fruktade” Bali-bellyn” vilket vi alla har överlevt.

 

Utrustning – 8 stjärnor

Utrustningen är tilltalande, ett bra antal toaletter, urinoarer, schyssta vaskar och bra komplement i form av pappershanddukar, handtork och automatisk tvålkopp. En bidé som komplement till pedaltoaletten hade gett toaletten en stadig 10.

 

Design & Innovation – 2 stjärnor

TRÅKIG! ”Think outside of the box”-filosofin har inte applicerats. Tråkiga färger och väldigt fyrkantigt. Gör om, gör rätt för högre betyg!

 

Lukt – 7 stjärnor

Helt OK som man brukar säga. Ingen värre odör, men inte heller någon sköndoft som exempelvis rosextrakt eller lavendelkvistar hängandes i formationer i taket. 

 

Allt som allt ett decent skithus. Har potential till att bli skitbra! Vi landar på solida 5,8 poäng vilket är helt okej en onsdag som denna! Ha en fantastisk dag kära läsare.

 

Väl mött

//Toachelin

 



Kommentarer
Karl-Johan

Trevlig läsning! Men det känns som ni är lite för generösa. Sen skulle jag vilja ha en bedömning för "känslan" .:)

2013-10-16 @ 13:08:17


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

skithusguiden.blogg.se

- din guide till den ultima skitupplevelsen

RSS 2.0