Fläckfria ION

Hej vänner, häromdagen var vi pågar inne i stan och käkade lite schysst bugare och kollade bio, Gravity hette filmen, helt OK film faktiskt. När vi ändå var inne i centrum, på Orchard Road (shoppinggatan i Singapore) bestämde vi oss för att utvärdera lite offentliga toaletter på ett antal av de ofantligt många shoppingmallsen längs gatan. Eftersom vi igår valde att utvärdera en mindre välrenommerad toalett valde vi igår att söka oss mot de mest exklusiva av toaletter, nämligen Shoppingcentrat ION:s toalett på tredje våningen. Det var en helt fantastisk upplevelse som vi sent kommer att glömma. Med ett tätt städschema som bidrar till en trevlig lukt (som i och för sig kan förstärkas av en blandning av bättre parfymer från övriga toalettgäster), skinande marmor och automatiska kranar och tvålskumssprutare blir man nästan tårögd när man sätter sin första fot i den magnifika entrén.

 

Här nedan följer betygsättningen:

 

Renlighet – 9 stjärnor

Som sagt helt fantastiskt, städning vart tionde minut, vad mer ska man begära?

 

Tillgänglighet – 7 stjärnor

Toaletten ligger kanonbra, högst upp på Shoppinggatan Orchard Road. Toaletten ligger inklämd mellan åtskilliga ”boutiques” och kan för ett otränat toalettspaningsöga vara svår att finna. Lite bättre skyltning önskas.

 

Utrustning – 10 stjärnor

Absolut det bästa med toaletten, makalöst bra utrustning, eller vad säger ni om både handtork gömd under den polerade spegeln och pappershanddukar från den bästa av världar. Toaletten är försedd med ett större antal toalettbås av högsta kvalitet och urinoarer med avskärmning vilket tilltalar dem flesta men kanske speciellt den timida personen.

 

Design & Innovation – 7 stjärnor

Designen är stilren och nymodig, men något saknas, det där lilla, lilla extra som får en att tappa hakan. Helt enkelt något galet!

 

Lukt – 10 stjärnor

Lukten är som sagt utomordentlig. Handlar dock mycket om timing, försök undvika vintermånaderna då den asiatiska influensan härjar, if you know what i mean… 

 

Allt som allt en fantastisk toalett och en ny listetta som antagligen kommer vara kvar under en längre tid. IONs toalett på tredje våningen får av oss 8,6 stjärnor.

 

Imorgon kommer vi antagligen att röra oss mer på campusområdet, ett område med minst sagt blandad toalettkompott. Vi får se vad vi bjuder på då!

 

Ha en fantastisk tisdag vänner!

 

Väl mött

 //Toachelin

 



Kommentarer
Gunther Svensson

Fan man blir ju sugen på att ta första bästa flyg till Singapore bara för ett toalettbesök!

2013-10-15 @ 19:31:57
Glenn

Kan bara instämma Gunther!

2013-10-15 @ 22:12:32


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

skithusguiden.blogg.se

- din guide till den ultima skitupplevelsen

RSS 2.0